poza tym dwie kartki z Niemiec i Holandii z PC, ale nie warto reklam skanować
In 100 years love is illegal, all your dreams will die... А на что мне небо, да зачем эти звезды, если я останусь один... Pocztówkowa Polska-blog Otrzymane kartki Romano blog Zawsze chętny na kartki z Elbląga i Słupska
Ostatnio otrzymałem od Romanka dwie calostki: Błogosławiony ksiądz Jerzy Popiełuszko i 40-lecie ustanowienia odznaki syn pułku. Serdecznie zapraszamy obie dziękuję
Bardzo dziękuję Grzegorzowi za Pałac Kultury Zagłębia w Dąbrowie z okolicznościowym datownikiem oraz kartke pocztową!
In 100 years love is illegal, all your dreams will die... А на что мне небо, да зачем эти звезды, если я останусь один... Pocztówkowa Polska-blog Otrzymane kartki Romano blog Zawsze chętny na kartki z Elbląga i Słupska
Uprzejmie dziękuję Grzegorzowi za ciekawą kartkę pocztową
Bardzo dziękuję Szymonowi za Tarnowskie Góry w ramach tagu miejscowości
tag koncert zyczen i tag geograficzy INNE FORUM w kopercie od margoletka iA TU tag essy print sowa OD romanek sowa byla dla mnie bardzo milym zaskoczeniem bardzo mi sie podoba